Konsulttjänster

Vi har 14 års samlad erfarenhet av hamp- och byggbranschen och har arbetat med framställning av fibrer och skävor, byggmaterial, livsmedel, kosmetika, textilier och konfektion.


Byggkonsultation för privatpersoner och företag

Vi kan vägleda dig under processen när du designar och bygger ett ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbart hem. Vilka parametrar bör du du ta i beaktning vad gäller naturen och kulturen i husets närområde? Hur planerar du så att hemmet även kan passa framtidens behov? Vilka material kan du använda i olika delar av konstruktionen? Dessa är exempel på de många frågor och funderingar som brukar uppkomma under den spännande och utmanande färden från idé till färdigt hus.

Vi kan även erbjuda vägledning inför och under ditt renoveringsprojekt eller byggnadsvårdsprojekt för dig som är intresserad av att använda hampa och andra naturmaterial.


Produkt- och processutveckling

Vi kan erbjuda konsultation för er som vill utveckla en produkt av hampa eller har en produktionsprocess där hampa ska integreras.


Föredrag

Vi kan erbjuda företag som behöver öka kunskapen om växten från frö till färdig produkt en  grundutbildning om hampa under ett inspirerande föredrag.


Kurser

Kursprogrammet är under utveckling.Välkommen med din förfrågan!